Szia Pintura!
Az olasz ismerős (Vittorio) által küldött olasz nyelvű "hivatalos" Seria A-s linken is május 15-e vasárap volt a dátum. Igaz, ez február környékén volt, akkor terveztem a programokat, így akkoriban rendeltük is a jegyeket, május 15-re... Aztán egy tegnap esti Vittorio-val történt levélváltás során derült ki, hogy változik a dolog. Azután rárepültem a netre és már mindenhol a május 14-t szombatot említenek.
A jegyeket mi is a szállásunkra kértük (Hotel Brianza), így köszi a tanácsot. Szólunk is nekik a jegyeket illetően...
A céggel a nejem tartotta a kapcsolatot, úgyhogy a telefonhívás feléjük már be van tervezv holnapra.
:)) Lehet, hogy félreérthető voltam... Az olasz ismerős a feleségem nyelvtanulótársa, így az angol a közös nyelv. Tehát nem beszélek olaszul, bár a "turistaolaszt" azért gyakorlom picit. Eddig mindenhol értékelték külföldön, ha a saját nyelvükön szólltam meg. Nem szó szerinti vendégségbe érkezünk hozzájuk, de többször is találkozni fogink velük. Vittorio felesége meghívott szombat/vasárnap ebédre magukhoz Bergamóba. Aztán pedig Toszkánába is eyütt megünk le 4 napra.
Milánóról én is a neten gyüjtöttem össze mindent. Készültem becsülettel...térképek, látnivalók, stb. Az utolsó vacsorára is márciusban foglaltunk a neten jegyet. Állítólag nagyon hamar elfogynak az időpontok. Nekünk sem volt túl sok választási lehetőségünk...