pintura Creative Commons License 2011.05.08 0 0 2392

Szia! Hát a meccs 14-re volt/van kiírva hivatalosan, az AcMilan honlapján is. Hallottam olyan lehetőségről, hogy esetleg tolhatják 15-re, valamilyen másik meccs miatt, de nem valószínű, mert most nincs semmi más bajnokság, ami ezt érintené. De amikor a jegyet vettük, és kerestem az ügynökségeket, akiktől lehet venni, voltak olyanok, akik 15-re árulták. Azokban nem bíztam, szóval tovább is léptem azonnal. A meccs 14-én lesz!!! Szerintem nézz utána gyorsan, vagy hívd fel a céget ahonnan rendelted a jegyeket, nehogy átverjenek!!! De őszintén, egyáltalán nem vagyok jártas a dolgokban, ezeket az infókat egy ismerőstől hallottam, aki gyakran jár Barcelona meccsre. A lényeg, hogy kedvesemnek ez volt a szülinapi ajándéka, és ez az ismerős adott tanácsot, hogyan lehet jegyeket venni stb., hogy titokban el tudjak mindent intézni. Remélem nem jártok pórul  a jegyekkel! Ezen kívül mi a szállodába (Hotel Certosa) rendeltük, és azt javasolta az ismerősöm, hogy feltétlenül szóljuk a hotelben, hogy jegyeket várunk, mert különben lenyúlják...

Az előzőekre válaszolva...szuper, hogy van olasz ismerősötök, és hogy vendégül lát titeket! :) Ezek szerint tudsz olaszul is :D Mi nem, és a városról sem tudunk sokat, vettünk útikönyvet, meg a netet böngésztük látványosságok, tömegközlekedési, vendéglátási stb. lehetőségek és információk után. Az utolsó vacsora engem is érdekelne, de hárman leszünk és majd még eldől, ki mit szeretne, másrészről jegyünk sincs rá...de lehet, hogy ott helyben is összejön valami. A dómot mindenképp szeretnénk megnézni, a többi programot, meg majd a héten, meg ott helyben találjuk ki, spontánok leszünk :D

Remélem a jegyekkel minden rendben lesz, majd azért írj még a héten, hogy alakult a dolog!

Előzmény: kharon00 (2389)