AvJoe Creative Commons License 2011.05.08 0 0 58151

Igen, sajnos nem lehet elmenni a játékosok felelőssége mellett sem.

A jelenlegi keret mélyen a tudása alatt teljesít(ett), és ez csak egy részben köszönhető a szenilis vén hülyének, és annak (azoknak), akik hagytak egy szellemi képessége nem éppen teljében lévő roncsot garázdálkodni a kispadon.

Én azt hiszem, hogy még ha nincs is olyan pont a játékosok szerződésében, hogy ingyen igazolhatóvá válnak, ha kiesünk,

mégis vélhetően nem egy játékos (azt nem is merem feltételezni, hogy szinte mindegyik) arra játszik, hogy úgyis el fogja adni

a klub, ha kiesik, és bizony szándékosan fogták vissza páran magukat (ismétlem, én több forrásból kaptam ilyen infót)...tény, hogy kizártnak tartom, hogy Kanta, Pál, Vukadinovic, Pátkai, Tischler és Szekeres (és még 2-3 játékos) ne kerüljön eladásra - és persze így jóval kisebb áron fognak elkelni, ez természetes, és végre megszabadulhatnak a (vélhetően) nem éppen tisztességes szerződéseiktől.

Nem azt mondom, hogy pl. Kanta és Pál volt aki bundázott, de tény, hogy a csapat közel leggyengébben teljesítő (a képességeikhez viszonyítva mindenképpen) játékosairól beszélhetünk az utóbbi fél (3/4) szezonban.

Külön ki kell emelni sajnos Kantát, nem tudom, hogy a sérülés vágta tönkre (az ő esetében ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen írták többen még korábban, hogy korrekt srác) a pályafutását teljesen (amint azt sajnos sokan megjósolták), illetve egy Hrepka-féle edzői kudarcról van szó, vagy "egyéb" dolgokról beszélhetünk, de tény, teljesen leszerepelt az utóbbi hónapokban, képtelen volt összefogni a csapatot, és teljes csőd volt.

Senkiért sem kár, nb2-re jó lesz a jelenlegi nb2-es csapat, új edzővel, és pár fiatallal megerősítve....vélhetően így több lehetőséget kap a maradók közül Nikházi, Eppel, Ladányi stb, akik több lehetőséget érdemeltek volna.

Ja, és még valami: könyörgöm, csak Könyves ne maradjon....(de Hegedűsért sem hullajtanék könnyeket)