Tamas_81 Creative Commons License 2011.05.07 0 0 5876

Halihó!

MA szerelgettem kicsit az autót és felmerült bennem egy kérdés,miután átnéztem a motorteret. Hogy lehet az Expibe gyertyát cserélni? Nekem elég kis kezeim vannak,de a hátsó gyertyákhoz

a kezeim is alig fértek oda,el nem tudom képzelni hogy egy gyertykulcs hogy jut el odáig, ráadásul ha még odatalál is valahogy hogy tud az ember erőt kifejteni,hogy eltekerje? Úgy érzem ez lesz az első autóm aminek a gyertycseréjét szakemberrel fogom elvégeztetni, úgyis tervbe van vele egy út Bone-hoz, megkérdem majd hogy ezt is oldja(ák) meg.

Más. A bontódó expi (v8cars.hu) tulaja nem válaszolt a mailemre,pedig tényleg kíváncsi lennék mit kér a gyári hifiért... Van egyébként inne vkinek ez a beépített kis mélyládás megoldása erősítővel? Nem vagyok auidofil de azért kíváncsi lennék hogy ezt a nagy teret hogy tudja megtölteni a gyári rendszer.

Kipufogó témához annyi magánvéleményt hogy nekem még minden méter az autóval zene füleimnek,de hangosabbra biztos nem kéne,sőt ha a gázproject valaha elkezdődik és befejeződik végre akkor a zörejmentesítés project keretében mind a motortér tető,mind a tűzfal le lesz zaj és hangcsillapítva nem csak az utastér.