Törölt nick Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1403

Sziasztok! Üdv mindenkinek!

Bottka László vagyok, 32 éves. Még Magyarországon élek, de szeretnék Franciaországban munkát vállalni és most úgy gondolom, hogy kint is maradnék. Keresgéltem itt a neten, de nem nagyon találok infókat, illetve néhányat igen, de amikor rátaláltam erre a fórumra, gondoltam itt is érdeklődöm. Szóval végzettségemet tekintve növénytermesztő mérnök volnék de itthon csak 2 évet sikerült a szakmámban dolgozni így most jobb híján katona vagyok. Már nagyon unom ezt az egész egyhelyben topogást és kilátástalanságot ami itt van ezért gondoltam, hogy nincs vesztenivalóm és megpróbálnék kint érvényesülni valahogy. Sajnos csak egy alapfokú nyelvvizsgám van és mivel nem tudtam használni az is megkopott, most igyekszem felfrissíteni egy kicsit. Az EURES-t ajánlották, mint álláskeresési portált így azt olvasgattam. Nyilván nem vezető beosztást keresek, egyenlőre bármi jó lenne. Csináltam én már sokmindent itthon is. Sajnos nincs kint ismerősöm, így nem nagyon tudok semmit az ottani helyzetről. Azt sem tudom, hogy kezdjek hozzá. Először munkát nézzek, vagy szállást, meg hogy hol, melyik tartományban, meg ilyesmi? Kíváncsi lennék a véleményetekre az egész helyzetemmel kapcsolatban, hogy érdemes-e próbálkoznom, vagy, hogy mivel kezdjem.

Előre is köszönöm ha válaszol valaki!

Üdvüzlettel

Laci