Sziasztok!
Ne haragudjatok, egy kicsit sok volt a munkám a héten, gép elé sem tudtam ülni.
A rendelésünk végső állása:
Most így áll a Racair rendelés:
ofsommerville: 1db
gaga04: 1db
digium 1db
Quint: 1db
Ficium: 2db
Gzuci: 1db
Wonka: 1db
Na, ez összesen 8 darab.
Az ár ismert, 108 Euro körül, erre jön a szállítási költség, ami 200-300 euro körül lesz, azaz darabonként 25-37 euro
Jelen árakon (268Ft-os euro árfolyamon számolva): 35000-39000 Ft körül lesz, plussz egy belföldi posta vagy futár ha nem személyes az átvétel.
Fizetés: Sajna építkezés végén járok, ezért sajna ennyi pénzt már nem tudok hitelezni, de csak úgy utalgatni sem hiszem, hogy van értelme, ezért ha úgy megfelel, akkor van vaterás felhasználónevem majd 400 értékeléssel, feltehetem oda, mint hőcserélőt, 30.000 Ft-os darabáron (ekkor lesz még + 1600 Ft jutalék, amit ki kell fizetni, de biztosabbak lehettek, hogy nem lépek le a pénzzel ;-) ). A maradék pénzt pedig rendezzük, ha megjött az áru.
Ha van más ötletetek, szívesen várom.
Current: Veled hogyan intézzük a dolgot, ha nálam a pénz? Magánszemélyként rendelted vagy cégként?
Mehet úgy, hogy megrendeled, csak más cégnévre? Mert akkor átfuthat az én cégemen, átutalom nekik a pénzt, szervezem a fuvart, téged pedig csak a rendelés megírására kérünk fel, mint már meglévő üzleti partnert.
Ha nem megy, akkor kérlek írj, mert akkor felveszem velük a kapcsolatot.