GrG, sajnos nekünk ez a tapasztalatunk.
Mi 90nm-nél nagyobbat, vagyis inkább úgy mondom, hogy 3 háló+nappalisat keresünk, lifttel, meg 1, de inkább 2 parkolóhellyel (ezzel nem is lenne gond), csak olyan minőségűek a lakások...
Volt egy, ami nagyon tetszett a google maps alapján, de előző nap elvitték, egy másikat meg sem tudtunk nézni, mert az ügynök, aki képviselte a kiadót, el sem jött.
3 napig kint voltunk, és sajnos egy lakás volt, ami jó volt, és azt is más vitte el, sajnos. Nekünk 2 lakást mutattak a 15-ben, egyik rosszabb volt, mint a másik (értsd úgy, hogy büdös, dohos, macskákat tartott az egyikben a srác, és hiába festettek, látszott, nem zártak az ablakok rendesen, iszonyatosan undorító volt a padlószőnyeg).
Mi csak bútorozatlan lakást keresünk. Akkor tudsz nekem mutatni olyanokat, vagy hogy mi hopl keressük magunk, mert már itt tartunk, mert az ügynökségtől a csaj nagyon nem sokat tudott mutatni, és azokat én is megtaláltam a seloger.fr-en. És a mai napig ott vannak. Csak a képeken nem látszik, amit élőben lehetett látni. Egy csomó lakás penészedett pl. Vagy mondjuk nem volt megközelíthető babakocsival. Vagy nem volt lift benne.
Mostmár az tuti, hogy Versailles mellett döntöttünk, csak ott kellene lakást találni. Most megy megint férjem meló miatt 16-én, és megpróbál monden nap 1-2 lakást még megnézni, mostmár legalább tudja pontosan az ügynök csaj, hogy milyet keresünk.
Ez nem igaz, hogy sok lakás kiadó Versailles-ben, mert az ügynök csaj is mondta, hogy most nagyon pang a piac, és a neten sem nagyon vannak új lakások meghirdetve.
Vagy van még esetleg valami ötleted, hogy mit kutatgassak? Annak nagyon örülnék, mert már nagyon ott tartunk, hogy 3 hét múlva kell költözni, és nem lesz addig lakás, és muszály lesz ideiglenesen az apartmannhotelbe menni, ami pici babával nem a legjobb megoldás, főleg, hogy így kicsit még 2x is költözik az ember. :-(((