evm100508 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 1392

Mi néztünk Saint German en Laye-ben is lakást, ott az még drágább volt mint Versaillesben, úgyhogy gondolom, hogy a hézek még ennél is drágábbak (3500-4000€). Mind a két városba megy a RER. Mi csak ezt néztük, meg Párizs 15. kerületét, de ott a2400€-ért olyan lakást mutattak, hogy még a kutyámat sem tartanám ott. Szóval nagyon durván drága a bérlés. Nem tudom, hogy mi a keretetek, de nekünk sajnos nem lesz ház, mert csak 2400€-ig fizeti a cég. Ennyiből max. lakást lehet bérelni még a külvárosban is.

Mikor költöznétek?

Egyébként most nagyon nincs kínálat, nekünk ezt mondta az ügynök csaj, de én is ezt veszem észre, hogy alig van normális kiadó lakást, vagy már nagyon régóta kiadó, annak meg valami bibije van, mert 1-2 nap alatt elkapkodják a jó lakásokat.

Mi kis falut nem néztünk, mert Versaillesbe beleszerettem (van egy 8 hónapos lányunk), és nagyon jó volt a nagy kastélykert miatt, mert nagyon rendezett a város is. De Saint Germain is gyönyörű volt. Sajnos nagyon másra nem volt időnk, hogy máshol is körbenézzünk, ez a 3 hely volt, amit ajánlottak.

Előzmény: aranyalma12 (1391)