csillag100 Creative Commons License 2011.05.03 0 0 230

Elöbb tájékozodj mielött kimondod a verdiktet. EZ az uriember Lipot polgármestere, aki melesleg pék és évtizedel ezelött kis pékséget nyitott és nehéz melóval fejlesztette a pékségét egy több egységből álló bolthálózatig.Nagyon hires a kenyere, mivel házikenyeret gyárt a hagyományos technológiával. A faluját fejlesztette és minden ami jó megtalálható. Eddig is a közért tett, s közben születek a gyermekei. Tudod nen napi nyolc órát dolgozik ma sem és a pékségét is maga vezeti a falun kivül.

A tiszteséges kemény munka álltal jutott el oda, ahol most van és most is a szolidaritás és a tisztesség hajtja.

Én láttam egyszer évekkel ezelött egy portréfilmet amit Borbás Marcsi sorozatában készitett sikeres emberekről.

Hidd el hála az Istennek nagyon sokan vannak tiszteséges vállalkozok, akik a rendszerváltás adta lehetőségét kihasználva építették kis üzleteket külömböző szakmában és nem zsigolot új gazdagot játszva, hanem visszaforgatva a hasznot saját kétkezi munkájával jutottak egyről a kettőre.

Neked is lehet utána csinálni.

Előzmény: Bitem-batumba (213)