Aquabat
2011.05.03
|
|
0 0
2942
|
Kedves bxmpisti! Ne vegyétek magatokra! Nekem egész egyszerüen nem volt kedvem egyedül autókázni. :( Beszélek hozzá így is eleget! :) Sajnálom a talit tényleg.
Kedves Tiber 78! Van egy ismerősöm itt a szegedi SKF boltban. Ő szokta beszerezni ezeket. Meg a hátsó kerékagy csapágyat is! :) A méret egyezés a szimmering esetében nem 100%-os. A korántsem biztos, hogy eredeti bontottnál 2 mm-el hosszabb. Ami nem biztos, hogy baj mert legalább nem ugyanott fog futni mint előzőleg! :) Tegnap elvittem a fétengely szimmeringet is. Ebben az esetben sincs tökéletes cseredarab. Porvédős változat van (nincs gyakorlati jelentősége, sőtt plusz pereme van ha úgy tetszik) és itt a szélesség nagyobb vagy kissbb 0.5 mm-el. Úgy gondolom ez elhanyagolható. Illetve látta a gépben, hogy pont ez a méret volt valamikor abban az üzletben... ez elég karcsú valjuk be őszintén. Szerintem el fog férni! :)
Ami érdekes lehet, hogy DDR gyártmányú csapágyakat találtam a féltengelyeknél ebben a váltóban. Márcsak ezért sem lehetek biztosak a benne lévő méretek hitelességét illetően. Ha ezt összerakom és szétszedem a másikat, többet tudok majd.
Ha kellenek a méretek, holnap kiírom ide.
![](https://img.index.hu/imgfrm/0/8/4/8/THM_0008930848.jpg)
|
Előzmény: bxmpisti (2940)
|
|