skipper II. Creative Commons License 2011.05.02 0 0 783

Visszaolvastam egy kicsit a hsz-ban.

Javaslatom a hajóút kiválasztásra és foglalásra, fizetésre a www.restblatzboerse.at honlapot, melyen a "körutazások" gomra kattintva szinte a világ teljes hajóútkinálata megtekinthető. Régebben már több szárazföldi utat foglaltam náluk hihetetlenül olcsón.

Például vagy 6 éve, április végén az alábbit: Bécs repülő - Antalya (Török o.) 1 hét félpanzió benne kétnapos buszkirándulás Pamukaleba. Antalya - Luxor (Egyiptom) repülő, 1 hét nílusi hajóút teljes panzióval Aszuánig és vissza. Luxor - Antalya repülővel, 1 éjszaka félpanzióval majd vissza Bécsbe. Összesen 15 nap. És mennyiért??? Forintban számolva 105 ezerért személyenként. (Egyiptomban minden kirándulás fakultatív volt, az igaz.) Igaz csütörtökön foglaltam és fizettem, szobaton reggel Bécsből már indultuk is. A bizonylatokat a reptéri irodában adták kézbe. Ez az út hihetetlenül olcsó volt.

De a múlt november végi-december elejei hajóutat is náluk foglaltam. Minden korektul és flottul zajlik.

Fort Lauderdale-St.Thomas-St.Kitz-Barbados-St.Lucia-Antigua-Bahamák- Fort Lauderdale 10 éjszaka.

Emerald Princessel. Balkonos kabin a 11. szinten. 1015 €/fő. Csodás út volt. Semmi negatív élmény.

(Pedig eléggé kritikus vagyok.)