Úgy látom nem volt eseménytelen a hétvége, és még meg is lettem szólítva. :-)
szóval amit tényként tudok leírni:
- nem az első generációs kütyüt vettem. Jó ideig kutakodtam a neten, és nagyjából képben voltam.
- nem lett szakszerűtlenül beszerelve. 4 csavart, meg 3 hülyebiztos csatlakozót egyszerűen nem lehet szakszerűtlenül becsavarni/bedugni.
- a cucc úgy elfüstölt az M7-esen, hogy ijedtemben majd kiugrottam a kocsiból. Puffant egyet, oszt jött a büdös füst. Köszönhetően az átgondolatlan tervezésnek, főleg a hűtést illetően, illetve az innen-onnan összevásárolt komponenseknek. Egy elektronikai kütyü nem abból áll hogy összehalmozunk 4000terabájt ramot merevlemezt, köretnek jó sok tudást, oszt hadd szóljon. Ezen pölö anno megfeküdt a régi szétolvadó típusú xbox is. Aztán lassan a microsoft is rájött hogy mit kúrtak el.
- ja, azóta van oltópalack a kocsimban. :-)
- na ezek után jött másfél év pereskedés, majd a vételár némi részének visszaszerzése.
Amíg működött, addig azért volt szerencsém tesztelni. Amiket ráírtak azokat valóban tudta. A kijelzője nagyon gyenge volt, és a cicergő hang amit magából kiadott szintén. Biztos lehetett volna ezen javítani, csak egy csomagtartónyi mélynomóláda kérdése, oszt az úgyis elnyom minden mást. :-)
Viszont az egésznek a rákfenéje sztem maga az oprendszer, ami egy winfos. Pontosabban egy win ce akárhány.
A másik kínairól, ami zenec néven fut ugyanez a véleményem.
Úgyhogy soha többé kínai! Viszont egy kínai segway biznicbe szívesen beszállnék, ha esetleg valaki tud ilyet occón. :-)))