kharon00 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 2389

Buon Giorno!

Nem konkrétan meccsre indultunk... :) Tavaly voltak nálunk "vendégségben" bergamói ismerősök, akiket egy héten keresztül kalauzoltunk Budapesten, főztünk nekik magyaros ízeket, stb. Aztán idén visszainvitáltak, én pedig interneten mindent leszerveztem. Nem náluk szállunk meg, hiszen Milánó optimálisabb kiindulópont (Hotel Brianza) a felfedésekhez mint Bergamó. Közben felvetődött, ha már úgy is ott járunk nézzünk meg egy olasz bajnokit és mivel Vittorio (az olasz ismerős) AC Milan szurkoló, nem sérthetem meg egy Internazionale meccsel.:)) Ahogy múltak a hetek lett egyre jelentősebb a Milan-Cagliari...a végén még egy bajnokavatós fiesztába csöppenünk, pedig nem volt tudatos a meccsválasztás.:))

Természetesen nem hagyhatjuk ki Da Vinci Utolsó vacsoráját sem, sem pedig Milánó belvárosát Scala-stul, dómostul, stb.

Vasárnapig Milánóban leszünk, hétfőre pedig béreltünk egy autót és Toszkána/Firenze felé vesszük az irányt, ahová Vittroio és a felesége is velünk tart. Egy Firenze melletti farmon béreltünk még 3 éjszakára apartmant.

Nagyvonalakban ennyi...

Nektek a meccsen kívül mik a terveitek? Hol szereztétek be a jegyeket? Hol fogtok megszállni? Tudtok-e jó hírű, jó árú kisvendéglőket nem közvetlenül a belvárosban?