RS Odon Creative Commons License 2011.05.01 0 0 2091

Szia !

Ugy gondolom összefoglalta és leírta a véleményét aza az én véleményemet is eszkimo37, és tudod mi az érdekes az életbe nem találkoztam vele és nem is ismerem és még is ugyanaz a véleményünk kopirba.

De nekem (és Pberencnek nem győzöm elégszer megköszönni hogy RNS 510 vettem) a legfontosabb a kompatibilitás.

Bármit veszel hozzá utólag és lásd megy pl gyári tel kihangosító.

Csak össze kellett dugdosni a vezetékeket mert megvolt a helye nem kellett kokányolni és láss csodát azóta is megy.

Pl kíváncsi lennék hogy hogyan lehet rákötni, és hogyan működik vele a GYÁRI tolatókamera. ÉS miért a drága gyári miért nem valami olcsobb kamera........mert én gyári függő vagyok azokban nem csalodtam az a sok kicsi mérnök meg tudja tervezni.

Amugy a colombust hál istennek nem kínaiak hanem Poland tesvéreink gyártják.

Sőt ha megtehetem a nejem polojába is azt fogok venni MERT  - bevált

- megbízható

- stabilan működik

- kompatibilis vele

pla kína kirakja a maxi dotra a navigáló képernyöt ? 

ja és mennyibe is kerül, de ha 180-nál több le seírd az árát

Előzmény: Törölt nick (2086)