Köszönöm, megjött! (Noha meglehetősen "kicsire" sikeredett.)
Más több olyan, ami már régebb óta "gyötör":
- A 173E is megáll6na a Róna utcánál.
- A másik "gyökér" megálló az a 7-es, Hermina úti megállója. Ha a 7-es megáll, az 5-ös, 173-as miért nem? Ha már minden áron csak a 7-est akarja ott megfogni, akkor ehetne azt is, hogy Zugló vá.-t kihagyná (a járdaszigetet jobbról lekerülve), & csak a Hermina útnál állna meg.
- Az meg a másik vérlázító, ahogy "fenyegetőzik" a Fok-Gyem/Vultron. Ha valaki rágyújt a megállóban, akár 50 vessző suhintást is kap6 a szabálysértőre. Értelmetlen. Akit nem érdekel, az úgy is figyelmen kivül hagyja. Mond6ná AKÁR azt is, hogy ne 1enek, ne igyanak, ne szexeljenek a buszon & ne álljanak az 1. ajtóhoz (indokalatlanul.) Számtalan utaspanasz érkezett már a "fenyegetésre", talán ez az oka, hogy sok járművezető már nem engedi végig mondani.
05-03-nak: kedjük mexeretni az újonnan kapott vonalakat. Már a 102-esen is kellőképpen bevannak idomítva az emberek, már tudnak köszönni. Igen, nekem ez nagy lelkifájdalmam. Ha hazaérek, szalad a qtya, a matska, csakhogy köszönjenek. Kolléga a kollégának miért nem tud? Az, hogy a maszek (Nógrád Volán, VT-Transmann) nem köszön, abba nincs semmi kivetni való. Ez őket minősíti. (Tisztelet a kivételnek: van aki kiesik a szélvédőn, csakhogy köszönjön.) Ha civilben vagyok & nem köszön, abban nincs semmi gond. De formaruhában már több, mint írritáló... A HÉV-ezés lehet, csúszik. A csúszás, az a Barátnőm felépülésétől is erősen függ. Válasz nem jött privát levelemre. :-(
Villámhetesnek: amikor találkoztunk az Etele téren (103-ason voltál a O-435-tel), & azt beszéltük, hogy az utóbbi időben sok itt a marakodás, az részben az én hibám is. Én kiálltam az igazamért mindig & ezután is kifogok. Te ismersz, erősen keresztapámra ütöttem. Nem kell az NKH-nak felmenni 1 internetes oldalra se', hogy tudják, milyen állapotok uralkodnak a BKV-nál. Olyan buszok kaptak idén műszakit, amire a szemem kikerekedett. Nem írok frsz.-okat, nem szítom a tüzet. Jah! El se' tudod képzelni, milyen fáradt voltam aznap. Szerinted? 1 de.-ös szám GTO-ból? Pff, többet soha!!! Ne nevess! :-)
BX 59-76(?)-nak: láttalak 25.-én a I-353-mal a garázsnál. Beszélni akartam Veled, de az 1 másik alkalom lesz! Kérlek írd privátban, mikor hol tudnánk találkozni! Köszönöm!
Gábor Gábornak (aki csak olvassa a topicot, de lusta regisztrálni): az Általad látott kocsikból (pl. I-039, 177, 342, O-508, 554) már soha nem lesznek működő képes gépek. A kedvencedet (O-428) a műhelyben láttam, a szószoros értelmében megcsavarodva az aknán: sok 100 db.-ban. :-( Talán most építik bele az "érzékelőt". :-))) (De jót nevettem rajta akkoriban.)
Köszönet illeti a f. év, április 25.-én dolgozó kocsik járművezetőit:
I-154 (272, du.), I-180 (7E, du.), I-343 (8, du.), O-423 (173E, du.), O-551 (272, du.).
Sajnos ugyanezen a napon csattant a József Nádor téren a I-058 & a O-205. Az ügy még vizsgálat alatt, de úgy néz ki, hogy a "kistatyó" vezetője hibázott.
Ennyi mára, jó éjt!