maztro Creative Commons License 2011.04.28 0 0 163

1. Nem magára a hozzászólásra reagáltál. Nem az idézett szövegedre adott válaszomra. Ezen hsz.-en kívül arra se felejts el külön reagálni! :)

2. Ja, ha most ez a véleményed, akkor mostantól nem mutatok be semmit, nehogy már örüljenek néhányan.

Aztán majd elkönyveled nagy nyíltan (ahogy eddig is), hogy 5 éve nem csináltam semmit, és szégyeljem magam; hogyha meg mégis dolgoztam, akkor meg azért szégyenljem magam, mert nem mutattam semmit! Nem ismerős a szitu? Bazeg... Ellentmondásos vagy...

Ez akkora butaság! Aki tűkön ül miatta, ez van, várjon. Úgysem tehet mást. Ez had ne a fejlesztő problémája legyen, hanem az övé! Ne írogasson, mert nem tehet mást: meg kell értenie, hogy a fejlesztő szívesen megmutatta az eddigi munkáját, de ki kell várni a végét!

A játékos legyen tehát illemtudó, ha kérdése van, és megértő az érkező választ illetően. És kész! Hogy a fejlesztő mikor, és mennyit dolgozik a munkájával, az a magánügye. Akkor is, ha már előzőleg bemutatta. Vagy szíves türelmet, és megértést, vagy semmit! Köszi!

3. Korábban írtam: "(Nem mintha nem épülne így is pár dolog, a háttérben, amit szintén számonkérsz. Mert ha nem tudsz róla, akkor neked nem is létezik, és azt hiszed van okod belekötni a másikba.)"

Erre már válaszoltál, de ugyanezt a butaságot.

*Olvasd el újra a kettes pontot! Éld bele magad a fejlesztő helyébe, amikor elkezdenek neki pofázni (illemtudatlanul - "tűkön ülök, csinádd már meg" :( )!*

Csak azért is  e l m e g y  m a j d  a  k e d v e, pedig szívből mutatta meg eddigi munkáját.

A JÁTÉKOSNAK KELL MEGÉRTŐNEK LENNIE... Ne gyere vissza ezzel a buta állásfoglalással!

Nem győzöm kiemelni a megértendő  dolgokat! :/ Pedig az a kulcs.

Alapos, emberi gondolkodás... :/

Előzmény: Gothpaladinus (161)