_szergej_ Creative Commons License 2011.04.28 0 0 155

Ez a "se szó-se beszéd, email cím nélkül"-típusú eltűnés teljesen érthető. Nem tudom, te mennyi levelet kapsz BVE-vel kapcsolatban, én kaptam jópárat annó vegyesen mindenféle tartalommal. Szerencsére mostanában egyre kevesebbet, azok is csak a normálisabb hangvételűek (pl. engedélykérés átfestésre). Ezekre mindig válaszolok - ha nem is azonnal, de max. pár napon belül, ahogy olvasom a levelet. Viszont kaptam nem egy olyat is, hogy supportnak nézett, és tőlem várt konkrét leírást olyan dolgokról, ami feketén-fehéren le van írva a megadott helyen, csak el kellett volna olvasni azt. És itt nem arról van szó, hogy eddig meg eddig jutott, ott elakadt, mit javasolok, hanem ilyenek, hogy "építsem meg már ezt meg azt". Csak azért mert ő lusta vagy csak arra fogja, hogy nem érti. Nem nem érti, meg sem próbálta megérteni. Egy idő után megunja az ember ezt és nemhogy válaszolni, de még elolvasni sincs kedve ezeket.

Email címet meg megadni, hát hajrá.. fogadd a spameket :) (Nekem is van spamre fenntartott emailem, itt mégsem az van megadva. Nyilvánossá tenni meg nem akarom. És ezzel szerintem vagyunk így egy páran, de nem hiszem, hogy fel kéne ezt róni bárkinek hibaként. Mindenki annyit közöl az adataiból, amennyit akar - meg amennyit lehet)

Előzmény: Gothpaladinus (154)