Uplink Creative Commons License 2011.04.27 0 0 71

Nem írtam sehol, hogy pénzt spórolnánk, hanem azt, hogy "az egységnyi rendelkezésre álló összegből jut - esetleg- olyanok gyógyitására is, akik nem önhibájukból illetve passziv dohányzás miatt kerülnek oda, esetleg az ellátás szinvonalát is emelhetik belőle. " Szó sem volt szó spórolásról...azt majd kitalálják mások...

A további csoportok diszkriminációjával ismét az a problémám, hogy ők a saját maguk szervezetét teszik tönkre, akarva, akaratlanul... Az általad is említett "reformok" ezen csoportokra való kiterjesztésével már nem értek egyet...

Autóra kicsit visszakanyarodnék...

Van "szerencsém" napi 100km-et autóznom munkába és vissza, még szerencse, hogy heti 2 napot otthonról tudok dolgozni, mert már megőrültem volna. Régebben volt, hogy bringával jártam dolgozni, igaz, hogy nem itthon, hanem Ljubljanában, király volt, élveztem. Ma ez már nem működne...

Az a baj, hogy a tömegközlekedés nem alternatíva, mert ha felülemelkedünk a szolgáltatás színvonaltalanságán, akkor is még ott az idő faktor. 

Autóval kb 1h alatt mostanában, hogy kisebb a forgalom a magasabb üzemanyagárak miatt, meg lehet oldani az utat, ha ezt tömegközlekedve tenném, akkor min 1h 45min lenne plusz az esetleges csatlakozási időket... Ez napi 1h30min, ami a napi 24h-hoz mérve is igen vaskos...

Előzmény: Graver (67)