maztro Creative Commons License 2011.04.27 0 0 151

Ha már itt tartunk:

"Teljesen jól működött a dolog évekig, akkor minek kísérleteztek az itthagyással?" (Gothp. 141.)

Nem, nem működött teljesen jól a dolog. És éppen ilyen egyszerű az ok. Főleg, hogy te akkor még itt sem voltál, nem tudom miért vagy biztos ezekben a dolgokban. Én sem voltam itt, de amióta ittvagyok visszanéztem, utánaolvastam, visszajelzéseket kaptam és többnyire megértettem a történteket. Most csak úgy fejből írkálok, konkrét visszalesés nélkül:

A BVE train topikban indult el a BVE ismertté tétele, és népszerűsítése. Az érdeklődök nem csak a programmal ismerkedtek meg, de pályaépítéssel, objektumépítéssel is foglalkoztak. Viszont az érdeklődök között voltak sajnos 'moderálhatatlan' gyökerek is, akik zavarták a topik életét. Igénytelen pályáikat reklámozták, OFF-oltak, és illetlenül fórumoztak. (Ma is gyakori jelenségek.)

Mivel ezek a zavaró elemek gyakran előjöttek a gyökerek részéről, és némelyikük több nick-el is írt, nem volt/nem lehetett olyan alapos a moderálás, mint egy saját fórumon lehetett volna.

IST honlapjának megszűnését követően kiszélesült, központosult a magyar BVE rajongói és fejlesztői tábor, és számos közös leírás, és munka született a BVE Klub, és annak saját (egyben kontrollálható) fóruma által.

Nem folytatom a dolgot, de remélem kapizsgálod a mondanivalót.

Ja, és a régi BVE-sek közül már többen is a fejedhezvágták (ébresztő), hogy "már éppen lenyugodni látszott a helyzet a BVE trainben, amíg te meg nem jelentél", és most te vagy az, aki a legtöbbet zavarod a topik életét. Nem vagy egyedül vele, de toronymagasan vered a sort. :)

Előzmény: Bzmot332 (149)