pintura Creative Commons License 2011.04.25 0 0 2385

Sziasztok!

Napok óta olvasgatom a fórumot, és nagyon megörültem, hogy rátaláltam, rengeteg a hasznos információ, már jó néhányat ki is írtam magamnak! :) 3 hét múlva megyünk Milánóba eg hosszú hétvégére, nagyjából már sikerült mindent kideríteni, amit szeretnénk megnézni, meg a tömegközlekedésről is. Viszont azért jó lenne egy kis információ megerősítés azoktól, akik már jártak ott. A lányeg, hogy utánanéztünk a Milano card-nak, szeretnénk megrendelni, úgy olvastuk, hogy minden tömegközlekedésnél helyettesíti a jegyet, ez valóban így van? Illetve a Malpensa expressre is vonatkozik-e? Továbbá a Malpensa express honlapján a következő (főbb?) megállókat találtam, bejelöltem, meg azt is, hogy hol lesz a hotelünk (a narancssárga). Jól gondolom, hogy nekünk a Bovisa-nal kellene leszállnunk? Írjatok vélemény az elképzeléseimról, hogy jól gondolo-e a dolgokat! Biztosan felmerül még bennem pár kérdés, de addig is egyelőre ennyi! És nagyon köszi mindenkinek, aki eddig is és a jövőben is megosztja a tapasztalatait! (Igazán megindító volt számomra, hogy végre találtam olyan fórumot, ahol nem egymás szidása a lényeg!!! Köszönöm)