audilacko Creative Commons License 2011.04.24 0 0 3127

Segítsetek.

Az A6-osomon (4F) szeretném lecserélni a gyári 18-as felnit. AZ S6-os 19-esére vagy hasonló stílusúra gondoltam. Meg tudnáű valaki mondani, hogy mekkora gumi való a 19-es felnire ennél az autónál? És mi a felni ET száma?

Riazstó: Autómatánál jó a váltózár, mivel akkor az autót nem lehet mozdítani. Az enyémben van. Nagyon ízlésesen, diszkréten be lehetett szerelni. Kézi váltósnál nem sokat ér, mert azt hallottam, hogy beteszik alulról a váltót kettesbe és azzal bárhová el lehet menni. Senki nem veszi észre.

Én még rakattam bele egy gps-es riasttót is. Ha kinyitják az autót küld sms-t és megadja a gps koordinátákat is. Távolról leállíthatod, lekérdezheted a helyzetét az autónak,stb.  Ez a kettő együtt már ad egy biztonságérzetet.

Ja és belerakattam még egy dolgot, de azt már nem árulom el! :)

Mivel én az autót egy kulccsal vettem, így bementem szervizbe és az összes többbi kulcsot letiltattam, továbbá nem a kulcs távírányítójával nyitom a zárat, hanem magával a kulccsal (bár ez inkább kényszer, ugyanis a távirányítója elromlott). Így távolról nem elfogható a távir. jele. 

Azt gondolom, hogy egy nagyjából 4 milliós autónál ez bőségesen elegendő védelem.