kireszavaztam Creative Commons License 2011.04.23 0 0 10

Megvilágosodtam.

Orbán Viktornak minden szava igaz. Orbán Viktor felvirágoztatja az országot. Orbán Viktor megnyeri nekünk még a gazdasági szabadságharcot is.

Amíg ő áll az ország élén, nyugodtan hajthatom álomra a fejemet, hisz folyamatosan nő a munkahelyek száma, a GDP, az átlagfizetés. Mióta Orbán Viktor a miniszterelnök, azóta biztos kezekbe kerültek a nyugdíjak, nőtt a közbiztonság, nőtt a jogbiztonság, véget ért a cenzúra, és a sztálini alkotmányt is lecserélik egy olyanra, ami az eddigivel ellentétben végre modern, demokratikus, és biztosítja a szabadságjogokat.

Bár kétharmados többsége van, dicséretes módon még csak kísérletet se tett arra, hogy visszaéljen ezzel. Bármit csinálnak az emberei, azt úgy teszik, hogy széleskörű konzultációk és hatástanulmányok előzik meg azt, és figyelembe vesznek minden véleményt.

Orbán Viktornak köszönhetően végre újra emelt fővel vállalhatom fel külföldön, hogy magyar vagyok, hisz visszaadta a nagyvilág előtt a becsületünket, a jó hírünket.

És mindenki, aki ennek az ellenkezőjét állítja, azt a komcsi-vezérelt mocskos, hazaáruló balliberális média mozgatja a háttérből, vagy pedig a tőzsdecápák és a multik szekértolója. De leginkább mindkettő.

El is fognak égni a pokolban.