probalkoztam sd kartya vasarlassal.
nem nagyon lehet mar kapni sehol (boltba bemenve) 16G-as normal sd-t. de valojaban nekem legjobb a micro sd adapterrel, mert ha elmegyek valahova akkor a felvett anyagot vissza tudom nezni a mobilomon (moto milestone) es le tudom torolni azt ami felesleges (tekintve hogy a gopron mindig csak a legutolso torolheto, es nem akarnek laptoppal maszkalni).
nade az adapteres micro sd-re azt irogattak forumokon, hogy necces. felvetel kozben kikapcsol a keszulek es hasonlok, ne is akarjunk adapterrel felvenni (pedig hat maskepp nem is menne a microra...). raadasul csak class4 van emberi aron (class6 a duplaja es csak rendelosen). marpedig nem is nagyon van mas, csak micro, mar a 32-esek is microk. szummaszummarum elmentem kartyat venni (aqua). a terv az volt, hogy veszek egy adapteres 8G-as microt. kiprobalom a boltban. ha jo akkor veszek egy 16-ost (mert a 8-as valojaban egy masik keszulekbe kell de nem baj ha ebben is mukodik), ha nem akkor veszek ket 8-as normal sd-t class6-ost (az ugyanannyi mint a 16-os micro c4).
telefonon visszaneztem, jonak latszott, persze a telefon 1-2fps-el tudja csak lejatszani. bementem a boltba megkertem az egyik eladot, hogy nezzuk meg valami szamitogepen is. persze nem is ertette mit akarok, de vegul sikerult rabirni, igy a szamlazo gepen megneztuk. jonak latszott azon is, igy vettem egy 16G-as microt is (kingston class4, adapterekkel). azzal is mukodik. ami trefas, hogy mikor a 8-ast benyomtam az itthoni szgepbe egybol sipolt a viruskereso. tele van a kartya virusos fajlokkal, kapasbol autorun is van rajta. jo kis szamlazo gep lehet:) de egyebkent tok rendesek voltak telleg segitokesz volt a srac.