Navigare necesse est Creative Commons License 2011.04.22 0 0 775

Szia!

De, az orlandói Universal Parkról írtam, mivel tavaly ott voltunk húsvétkor.

Mi minden hullámvasutat kipróbáltunk, azt hiszem Te a Hulkról beszélsz.
Legnagyobb élmény, persze korántsem, a legfélelmetesebb a Múmia hullámvasút volt, valamint a Seaworldben a Mantha inverz.

Egy hetes kombinált jegyünk volt, ami még a tampai Busch Gardensbe is érvényes volt, de az messze volt akkor, és nem volt betervezve, ezért kell most megnézzük :)

Igen, valőban csak aludni jár az ember egy hajón a szobájába, a Princess Crown nagyon szép volt, amit kicsit hiányoltam - első hajóút ide vagy oda -.hogy nem túl sok üzlet volt a hajón, valamint a tánc lehetőségét, illetve a napközbeni táncórákat. Még jó, hogy vittem salsa számokat pendrive-on. amit a disco-ban a DJ készségesen lejátszott.

Állítólag a Holland America Line egy klasszikusabb, ha úgy tetszik ortodox hajózási formulát képvisel, inkább az idősebb korosztály számára, negligálva a disco-t és hangos party-kat. Mi inkább ezt a stílust preferáljuk, bízom benne itt lesz lehetőség kalsszikus táncok gyakorlására / tanulására is.

Éredekelne, ilyen téren mik a tisztelt fórumozók egyéni tapasztalatai a különböző társaságoknál.

Tisztelettel: NNE

Előzmény: Babszi75 (774)