Happy Holiday Creative Commons License 2011.04.20 0 0 72

Sziasztok!

Remélem még van érdeklődő, aki Bükfürdőre szeretne jönni, ugyanis közeleg a húsvét, és nagyon sok programon lehet részt venni.

Lesz Büki Húsvét és Vásári Forgatag is, de a Fürdőben is tök sok program várja majd a kicsiket, nagyokat egyaránt.

A Büki Húsvétra április 24-én érkezik a NON-STOP, akiket az X-faktorból már nagyon jól ismerünk és szeretünk!!!! :))) Fellépésüket este 10-től láthatjuk a Konferencia Központban Bükfürdőn!!!

Ingyenes gyerek programok lesznek délután kettőtől este nyolcig Bükfürdőn a Konferencia Központ melletti Sportparkban a kültéri fitnessgépekkel teli játszótérnél. Lesz arcfestés, ugrálóvár, óriáscsúszda!

Emellett lesz még TOMBOLA is, értékes nyereményekkel!

További intfo itt találtok: http://www.visitbuk.hu/esemenyek/buki-husvet.html

Ugyanezen a napon Kézművesek és régiségek vására lesz a Büki Gyógyfürdő nyári bejárata előtti parkolóban, ahol lehetőségünk van megkóstolni valamint megismerni a helyi és környékbeli ételeket, italokat, vagy akár megvásárolhatják a "kincset érő" portékákat. A kéthetenete vasárnap megrendezésre kerülő Vásári Forgatag ideje alatt harmónika zenész muzsikáját hallgathatjuk.

Bővebb infot itt lestem: http://www.visitbuk.hu/esemenyek/vasari-forgatag--kezmuves-es-regisegek-vasara.html

Ezt a fürdő oldalán találtam (www.bukfurdo.hu):

Április 22.   
10:00 - 14:00 Rajzverseny - A Föld világnapja alkalmából (gyermeksarok)   
11:00 Masszázs show  +  előadás a gyógyvízről (5. sz. medence mellett)
14:30 Masszázs show  +  előadás a gyógyvízről (5. sz. medence mellett)
15:00 - 16:00 Nyusziváró kézműves foglalkozás (gyermeksarok)       

Április 23.   
12:00 - 15:30 Tojáskarcolás népművész irányításával (társalgó - pihenőtéri épület)    
13:00 - 15:30 Nyusziváró kézműves foglalkozás (társalgó - pihenőtéri épület)     

Április 24. (Húsvét vasárnap)
11:00 - 17:00 Arcfestés - karikatúra (társalgó - pihenőtéri épület)  
14:00 - 17:00 Nyusziváró kézműves foglalkozás (társalgó - pihenőtéri épület)
14:30 - 15:00 Magyar folklórtánc műsor (5. sz. medence mellett)
15:00 -15:30 Zenés gyermekműsor (gyermeksarok)

Április 25. (Húsvét hétfő) 
11:00 - 17:00 Arcfestés - karikatúra (társalgó - pihenőtéri épület)           
11:00 „Tojáskereső" játék (gyermeksarok)
14:00 - 17.00 Keressük a "szív" királyát és királynőjét! Dr. Galambos György állapotfelmérő programja. (társalgó - pihenőtéri épület)               
14:30 - 15:00 Mazsorett produkció (5. sz. medence mellett)

Április 22-24. között a fürdő 8.30 - 19.30 óráig tart nyitva.

Tök jó lesz, én megyek mindre, gyertek ti is!!! :)