"abszurd marhaság, hogy minden egyes befejezetlen projektednek én állítottam volna akadályt. Mintha én formatáltam volna le pl. a GHÉV-et a gépedről anno"
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy az egésznapi BVE kockulás helyett tövvet foglalkozz az iskolával, mert a szövegértésed még mindig nulla. Hol is írtam, hogy a GHÉV project miattad állt le?! Szerintem sehol!
"abszurd marhaság, hogy minden egyes befejezetlen projektednek én állítottam volna akadályt. (...) A "köszönd magadnak"-kal ugyanis éppen erre utalsz, miközben Te is nagyon jól tudod, hogy köze nincs az igazsághoz."
Légy szíves engedd meg nekem, hogy Én tudjam mit, miért nem fejeztem be, vagy szüntettem meg. Pedig az indok egyszerű. Amiket Én csináltam, azokat hobbiból, a saját szabadidőmben iskola, és munka mellett csináltam. Nekem ezért senki nem fizetett. Erre Te? Minden lépést számonkérsz, beleszólsz, hogy mit, hogy kéne, valamint számonkéred, hogy miért nincs kész. Kérlekszépen ezért nem lesz kész, már valószínűleg soha. Ugyanis ebből lett elegem, amit művelsz és ezzel nem vagyok egyedül!
Nézz már magadba egy kicsit!