petiteto Creative Commons License 2011.04.19 0 0 12

"1.: Mert a "közösség" és a "csapat" szónak nincs köze egymáshoz, ugye?"

Eltaláltad, írj be magadnak egy pirospontot. Nézzük csak, mit is jelent e két "fogalom" minden tekintetben:

1. Jelentésük:

Csapat: Közös céllal rendelkező csoport, amelynek tagjai a hatékony együttműködés érdekében jól ismerik ezt a célt, annak irányába mutat az egyéni szándékuk, és szoros együttműködésben azon szorgoskodnak, hogy elérjék azt.

Közösség: emberek együtt, akiket valamilyen közös cél, szokás stb. egy csoporttá tesz.

Apró különbség van köztük, de neked ennyi elég a jelentésbeli egyesítéshez.

2. Funkciójuk:

BVE Fejlesztő csapat : Maga a csapat, aminek a tagjait és működését nem magyarázom el.

BVE Fejlesztő közösség : A BVE Fejlesztő csapat által üzemeltetett közösségi oldal, ahol több fórumot figyelve számoltunk be eseményekről, valamint tehette ezt bármely olvasónk.

"Apró" különbség van köztük, de neked ennyi elég a jelentésbeli egyesítéshez.

"2.: Anno amikor még nem kócécén volt az oldal, nem te magad is összekeverted a saját oldalad címét egy még csak nem is létezővel?
Segítek: folyton honlapja.netet írtál weboldala.net helyett, egyértelműen azt bizonyítva, hogy túl nehéz neveket választasz, amiket elég sokszor még te magad is összetévesztettél."

Nézzük csak miért lehetett... Az Én életemet nem a BVE és fórum buzulás tette és teszi ki, nem úgy, mint neked. Tehát, én a saját honlapok mellett megrendelésre is készítettem/készítek weboldalak, ergó nem egy weblap neve volt a fejembe vésve különböző elnevezésekkel, amiket karbantartottam. Ellenben veled, akinek van EGY darab, mindenféle szakértelmet nélkülöző, sz.a.r ATW-s oldalad, amin a legfontosabb tartalom a JJ2 szerverek, valamint a Facebook oldalad. 

Mindezek mellett Te becsmérelsz másokat a honlapjuk miatt, miközben többen közülük a WEBSZERKESZTÉST tanulgatják és alkalmazzák, ellentétben veled. Az nem WEBSZERKESZTÉS, hogy egy CMS rendszert feltelepítesz egy tárhelyre és letöltesz hozzá pár ingyenes sablont. Milyen alapon van akkora szád a BVE Klub volt rendszere és jelenlegi fórumával kapcsolatban?! Meg tudod csinálni?! Nem.

Mit mondogatsz Te itt mindenkinek, aki állítólag csak veszekedni jár ide?

Segítek: "Nem tettek le semmit az asztalra"

Te letettél valamit webszerkesztés terén? Segget csinálsz a saját szádból!

"3.: Éppen ugyanúgy, ahogyan te kezdted itt a "tématerelgetősdivel". Semmivel sem kevésbé, de egyúttal semmivel sem inkább."

Na ezt valyon mire mondtad?

"4.: Az első pontban még azt írtad, hogy nem is írtál ilyet, mert az nem a csapat, stb. Na akk most mégis kiírtad valamikor vagy sem? Mert ezzel rákontráztál a saját állításodra!"

Erre csak azt tudom mondani, hogy kérném a magyar tanárod telefonszámát. Jó lenne ha kezébe venné a szövegértés oktatásodat. Ha sikerült megtanulni és kiléptél a funkcionális analfabéta státuszból, akkor rájössz, hogy baromságot mondtál, már megint...

Előzmény: Gothpaladinus (11)