Blindmouse Creative Commons License 2011.04.19 0 0 5308

Vannak itt nagy igazságok :)

Viszont arra kénytelen voltam rádöbbenni a minőség hiányának kapcsán ami a fiatalságot illeti,  lefényképez.. dokumentál valamit a telefonjával, ami ellenfényes, bemozdult, homályos, a céltárgy kilóg belőle alul felül oldalt, és az neki megfelel..   ahogy a 15-22 éves lányoknak is tökéletesen megfelel az olyan kép ahol a fürdőszoba előtt csücsörít, kezében a mobillal,m háttérben a fajansz, vagy a tele szennyeskosár :)  egyszerűen nincs igényük arra hogy jobbat csináljanak. ez nekik tökéletes, és nem érzékelik a differenciát egy profibb kép és a sajátjuk közt.. 

lehet hogy így van a digitális koszak gyermekével is egy olyan ember aki 30 éve fotóz, és analógra dolgozott világéletében, lehet neki a digitális képek ugyanilyenek a szemében.. :)

viszont ez tökjó hozzáállás, együttműködéssel, nem kevés stressztől kímélheti meg magát az ember,  de ehhez mindkét fél kell. és azthiszem fontosabb az hogy a fényképezni vágyó, tényleg ne másszon bele intim szférába..  

Viszont annak mi értelme lehet amikor mondjuk 10-15 ember enymás mellett állva tökugyanazt kattintgatja?  akkor sem lesz értéke..   én mindigis próbáltam ilyen téren olyan képet csinálni ami keveseknek lesz meg :)

Előzmény: Törölt nick (5305)