Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 744

"Attól, hogy az ember néz egy TV-t, még nem lesz szimpatizáns. A legtöbben a tájékozódás céljából nézik. Én is. Mindegyiket. Persze, ha te szimpatizánsnak érzed magad, az más:O))"

én a szimpatizánsok megsértéséről beszéltem. szerinted nincs igazam azzal, ha azt írom, hogy Szanyi beléjük rúgott?

"Persze, ha te szimpatizánsnak érzed magad, az más:O))"

látom eccerű ez. azt írtam volna, hogy megsértődtem Szanyi mondata miatt? hol olvasol ilyet?

-----------------------------

"Szóval ellenzékből lehet szítani:O)) Ki volt ellenzékben 8 évig? Igen? Jó. Igaz."

nalátod.

---------------

"Most a mostani ellenzék egy része is ezt teszi. Ronda nem? Szerintem igen."

szerintem meg tegyék. az a dolguk, hogy minden hibára ordítva hívják fel a figyelmet a mi érdekünkben.  De ha hiteltelenül teszik, vagy hiteltelenné teszik magukat, akkor az az ő bajuk:-)

Valamint: uszítani csak azt lehet, aki uszul is. Ha megnézed Mesterházy iszonyatosan szeretné uszítani a népet, ha rajta múlt volna bizony már csürhe lenne az utcákon ( mert akárhogy tagadják is sokan, ez nem kifejezetten jobboldali tulajdonság), csakhát ehhez kevés egy uszító indok és célpont nélkül. Gyurcsány ellen sem lehetett volna anno az öszödi nélkül.

Előzmény: asta (743)