Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 741

"em értem ezt a logikát. Ha valaki x tv-nek nevez egy mediumot és üdvözli a nézőit, abban legfeljebb a médiumra nézve  lehet sértés, a nézőire semleges. Én is néztem ezt a TV-t, különben nem hallottam volna ezt a mondatot se, és nem éreztem sértésnek:O)))"

hát nem is rólad van szó. hanem azokról, akik szimpatizálnak a hírtv-vel. Tudod azok gyűlölettv szimpatizánsok lettek hírtelen:-) Ha így sem érted, miért sérthetett meg vele sokakat, hát te tudod.

------------------

"Furcsa kicsavart logika ez....sértésnek érzel olyasmit, ami rád nézve nem sértő ( ld. Orbán kritikák az EU-ból), miközben a legordenárébb sértéseket - ha  a megfelelő oldalra címezték - elnéző mosolygással nyugtázod. Kb ez jellemző a hívőkre általában."

az orbánt érő kritikákat el tudom különíteni a hazánkat érő kritikáktól, ne aggodj. ha teszem azt azt írják, hogy visszataszító bűz árad az országból azt sehogy sem tudom úgy értelmezni, hogy az írás szerint Orbánból árad.

sőt, ha a kétharmadot megszavazókat minősítik, azt sem tudhatom be Orbánkritikának valahogy. Tudod amikor a szocik szavazóbázisán rugóznak néhányan, az sem Gyurcsányt és Mesterházyt minősíti, hátha így jobban megérted.

------------------

"És egy korábbira: jelenleg egyedül a idesz lett volna a maga 2/3-ával abban a helyzetben, hogy békét teremthetett volna. Nem tette, sőt tovább szítja....ez az, ami nekem nagyon visszatetsző és elrémülve látom, hogy száll bele ebbe a másik oldal is."

szítani a mindenkori ellenzék képes.

Előzmény: asta (738)