"Önerőből is illene azért megverni a Feyenoordot."
Illene, de most nekik megy, míg ti (de a Twente és az Ajax is) ugyancsak szenvedtek mindenki ellen. Azért még 10 ellen sem voltatok ma jobbak. A Feyenoord 4:0-ra nyert Utrechtben, ti otthon egy nem teljesen szabályos góllal 1:0-ra. És a Willem II ellen is sokkal simábban nyertek nálatok. Sok okod nincs, hogy lebecsüld őket.
Ezt a Feyenoord témát én kezdtem, de úgy néz ki, hogy csak 1-2 hülye szövegelt, és most nem lesznek akciók. Szélsőséges idióta szurkolója minden klubnak van. És most különben sem olyan biztos, hogy egy győzelemmel az Ajax-ból csinálnának bajnokot.
A Feyenoord szerintem mindent bele fog adni, mert számukra is komoly a tét, és mert még nagyon fáj nekik a 10:0. Más kérdés, hogy talán épp ezzel nyerhettek, mert megint lekontrázhatjátok őket.
Aztán megy hozzátok a Vitesse, majd mentek Groningenbe. Nem lesz sétagalopp.
„ azt se tarom lehetetlennek, hogy az Excelsior jövő héten meglepetést okoz, mert az nekik is élet-halál meccs lesz.”
Semmi sem lehetetlen. Mit tartanál meglepetésnek? 3:0 az Ajax javára már az? Vagy 5:0 felett kezdődik a meglepetés? És mitől lesz nekik e meccs élet halál? Közvetlenül csak az utolsó esik ki, így ők nem. 16-iknál jobbak sem lehetnek már, azaz biztos, hogy részt kell venniük a play-off-on.
Nem fognak lefeküdni, de már készülnek a rájátszásra. Megsérülni nem akarnak, és piros lapra sincs szükségük.
Még sok minden történhet. Minden fordulóban lesz még meglepetés. Nem hiszem, hogy az első három bármelyike még 9 pontot szerez. Semleges szurkolóknak fantasztikus e bajnokság.
Még mindig háromesélyes.