Törölt nick Creative Commons License 2011.04.17 0 0 5182

Az Örsön (ahonnét a 276E indul) is van egy két érdekes figura. Ahogy nézem, még mindig nekem volt a legkeményebb esetem egy sofőrrel. De ezt már ide nem írom le többet. Ha érdekel elmesélhetem e-mailbe. Sajnos be kell látnunk mindannyiunknak, hogy ez már egy szar világ. Régebben azért nem volt ennyi ökör, vagy ha volt is, akkor nem fajultak el a ennyire a dolgok. De hát ez van. Személy szerint én többnyire a végállomásokon szeretek fotózni, persze ennek a maga kockázata is megvan. Még akkoris, ha egy sofőr nélküli buszt fotózok le. Én speciel miskolci lakos vagyok, de mégis én szoptam le magam egy BKV-s sofőrrel. Tanulván az esetből, azóta megpróbálok ezekre a dolgokra odafigyelni. Szal ha a fotózni kívánt buszba ül a sofőr, akkor vagy megkérdezem tőle, hogy szabad-e fotózni, vagy megvárom amíg elmegy. Persze hozzá kell tennem, ha valami iszonyatosan érdekes az adott fotótéma, akkor lekapom a kockázatot fölvállalva. Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy (aki) teheti, az sofőr nélküli buszokat fotózzon. Bocs ha kicsit uncsi voltam. ;-)

Előzmény: Törölt nick (5121)