Én úgy érzem igen, a személyemet érintő barátságtalan jellemzés okán és kétlem, hogy ismernénk egymást annyira, hogy tegeződjünk. Az tény, hogy én egy másik notebookos topicba szoktam inkább jelen lenni és alkalom adtán segíteni, ezt teljesen véletlen fedeztem fel. Nem néztem a dátumokat, láttam a problémát, a vergődést több hozzászóláson keresztül és reagáltam rá.. Lehet kicsit szűkszavúan, ebben igaza van. Én úgy gondoltam elég, jellemzi, hogy a hiba olyan, amit a legjóindulatúbb tanáccsal sem lehet innen a "távolról" megoldani, főleg, hogy a típust nem is tudjuk. Szóval úgysem lesz előrébb a kérdező, ha itt tovább filozofál a kérdésről, még akkor sem ha maga jóindulatúan felsorolja a lehetőségek egy részét... Szinte biztos vagyok benne, a leírt jelenség után, hogy súlyosabb, szívatósabb a probléma.
Mindegy, jelentősége úgy néz ki már nincs, abból kiindulva, hogy a kérdező azóta már nem reagált a válaszokra... vélhetőleg felkeresett egy szervizt és talán már rég meg is van oldava a problémája.
Szóval ha kérhetném, tartsuk meg a kölcsönös tiszteletet és mellőzzük még a személyeskedés csíráját is.