Sziasztok! Az én történetem is hasonló,mint az előttem szólónak. Tavaly télen vettem egy trafikot,az óra 156000 km-t mutatott,nem volt lelakva,szóval egyben volt,van most is. A vétel után komplett nagyszervizt csináltam és utánna mentem 13000 km-t a mult hétig minden problema nélkül,amikor is tankolás után,alapjáratonn egyszer csak megállt. 1 perc után azonnal indult, elmentem lemosni kb. 2km a mosás után elindult,és ismét leállt. Próbáltam ujra inditani de nem indult,ugyhogy kitoltam a mosóból,és vártam kb 3percet,majd ujra próbáltam,és indult mint mindig rendesen. Délután elmentem vele6-7km-t semmi baja,majd visszafelé utközben megállt,és nem indult el pár percig,majd ujra. Otthon minden csatlakozót széthuztam,és kontaktal befujtam , majd Vargamunkával konzultáltam és a réz testvezetéket is kicseréltem,mert egy kicsit eloxidálódott,tehát megérett a cserére. Majd 1200km hibamentesen ment,mikor az autópályán 120-nál leállt,de előtte kétszer kihagyott a motor. félreálltam maj inditottam,és mentem 10km-t és ujra leállt. Inditás és mentem tovább,1500 kmt-t időközben kicseréltem az üzemanyagszürőt. Azt észrevettem viszont, amig a szervizlámpa villogott hiába inditottam nem indult el,de miután a lámpa elaludt azonnal tudtam inditani,és az elektromos szivattyu is csak akkor müködött. Tegnapelőtt az ékszijamból kiszakadt egy szál,amit a vezérmüszij alágyürt és a vezérlés is elszállt,ráadásul a vizpumpa is tönkrement. A motor még aznap délután meglett javítva. A hirtelen leállásnak köszönhetően a vezérműtengelykerék is ellszált,ráadásul még a vákumpumpa szivattyu hajtás is letöt. HÁLA VARGAMUNKÁNAK!!!!! és jó tanácsainak ez is kiküszöbölve.A kocka sör megigérve!! A gép tökéletesen müködik,azóta ment 400km-. A megálásokra én üzemanyaghiányra gyanakszom. Üzemanyagszivattyu motoroknál csinál hasonló hibát. Ja,és semmi hibakód!!!! Most megy,de tudom,hogy a hiba még nincs meg,de addig nem nyugszom amig nem találom. Még egy esélyt adtam a" talicskának..... Lassan rájövök,hogy újat kell venni, amig tart a garancia,és csere. További szép estét mindenkinek!