Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 397

Már miért ne vonhatnám kétségbe a jóindulatodat a hozzászólásaid alapján?

Milyen alapon akarod megvonni tőlem a jogot, miközben Te feljogosultnak érzed magad kritizálni a fórumozókat a szimpátiájuk alapján?

"De ha gyűlöletet akartok kiváltani, hát el fogjátok érni egyre több emberben."

nem veszed észre, hogy kik azok, akik a gyűlöletet akarják mindenáron kiváltani?

Kik azok, akik trükkökkel a köteles és Lázár beszédekkel akarják manipulálni az indulatokat, akiknek a beszédek valós tartalma nem eléggé felháborító, hanem tuningolni kívánták mindenáron?

Mégis, ezeknek az embereknek az igazság, a valódi tettei a Fidesznek nem eléggé felháborítóak, tudják ők is és ezért kell mindenáron manipulálni?

és nem érdekel az sem, hogy jön az ujjal mutogatás arra, hogy bezzeg a Fidesz is ilyen.

Nem érdekel, mert én az MSZ torkának sem ugrottam csakis manipulációk miatt.

Akkor sem voltam vevő erre, most sem vagyok és engem nem elvakít a düh egy párt ellen, hanem valóban: szurkolok, hogy a lovunk végre befusson a célba. Ha megbotlik közben, akkor sem fogom fejbelőni, de még lecserélni sem, ha egyszer még botladozva is az első. Álmomban sem gondoltam, hogy glóriával a fejük fölött fognak kormányozni, sőt, hibákra is számítok. Csak néhány vitapartnerem igyekszik az elvakult fityiszes köntösében látni, de csak azért mert így könnyebben érezheti nyeregben magát.

Előzmény: asta (393)