Gábor!
Azért én árnyalnám ezt a galibát. Ez az orgona (B3/1973) dolgozott mindennap ápr. 2-10 között Rhoda Scott alatt.
Egy csomószor volt szállítva: Budapest 1-2, Miskolc, Debrecen, Szombathely, Budapest.
Tudvalevőleg minden szállítás sokk egy ilyen bonyolult, kényes hanxernek. Volt belőle bőven.
Nem hallottam hogy a turné korábbi állomásain is hasonló problémák merültek volna föl.
(sőt, ha fölmerültek volna, orvosolva lett volna és nem a végén jön ki)
Egy ilyen blama hogy a tápdugó villája kissé kontaktos lesz, benne van a pakliban, sajnos bármikor előjöhet.
A soundcheck sem hozza ki, mert ott csak egy pici terhelés van, nincs kiképezve az orgona.
A szétrúgást nehezen tudom elképzelni, mégha tapasztaltam hogy Rhoda néha férfiakat megszégyenítően tépi meg az orgonát.
(amiért természetesen az orgona tulajdonosa nem túl lelkes :-) Olyan tenyeres glissandókat vet az alsó manuálra, a drawbarokat sem kímálve, hogy büszke lehet Laurens bácsi a terméke tűrőképességére.
Szóval egy ilyen műszaki hiba szerintem mindig benne van a pakliban, gyakran szerencse kérdése hogy mikor és hogy jön elő?
Más alkalomal, ammikor az én orgonám dolgozott én is végig frászban voltam a felelősség súlya alatt. :-§ Eddig megúsztam.
Öregasszony... hmmmm..... Ez igazából nem sértő munkakapcsolat alatt. Abszolút nincs meg a hátsó, pejoratív tartalma, ez biztos, majdhogynem kedveskedés.
De! A nyilvánosság elé nam tartozik!!! Sokan írank a fórumbe, mégtöbben olvassák. Könnyen félreértés lehet belőle. Ennyire bizalmas hangvétel ide nem szerencsés.
Hogy máskor esetleg kinek az orgonáján fog játszani? Akitől a menedzsere majd kibérli. Kapcsolat kérdése.