Inglisticsör Creative Commons License 2011.04.14 0 0 45

Sziasztok! Szintén segítséget kérnék. 2002-es évjáratú IV-es Golfom van. Legutóbb menet közben leesett a teljesítmény, leállt legalább 1 henger. Kihívtam egy szerelőt, aki kicserélte a 4 gyertyát, meg 2 trafót. Utána pöccre indult a kocsi és működött minden henger. Nem mentem vele, mert más dolgom volt. Másnap viszont el sem tudtam indítani a verdát. Többször próbáltam két napig. Kettő köhintés és annyi. Az EPC lámpa és a jobboldali másik sárga (valami kannát ábrázol) évek óta hol előjön, hol nem. Már évekkel ezelőtt azt mondták egy márkaszervízben, hogy ne vegyem komolyan a jelzést, ha akarom, kikötik nekem. Mondtam, hogy ezt semmiféleképp ne tegyék, mert nem tekintem annyira frankó problémamegoldásnak :-) Van valakinek sejtése, hogy mi lehet a gond a kocsival, illetve tud-e VALAKI BÁRMIT erről a folyamatos motorhibajelzésről? Olvasom, hogy többeket érint a dolog. Ez vajon midig rossz égésre utal, vagy csak valami elektronikus gebasz lehet a híresen megbízható Volkswagenben? :-)  A kigyulladó fény dacára évekig semmi gond nem volt a kocsival és most sem biztos, hogy van összefüggés a két dolog között.