Törölt nick
2011.04.14
|
|
0 0
4115
|
Szerintem a kérdés egy kicsit bonyolultabb ennél, hiszen van mögöttük egy elég masszív gárda (szervezők, technikusok, benzinköltség...stb.) akiket bizony fizetni kell szintén. És ez még csak a turnézásos rész. A másik rész a studialbumok utáni bevétel, ahol aztán ott vannak a dalok utáni jogdíjak is, aminek - úgy tudom - a feltüntetett szerzők adják meg az egyik alapot. Szerintem még maga a nagymester sem tudna erre korrekt választ adni, bármekkora dózisú igazságszérumot pumpálnak bele. Első ránézésre szerintem jól sejted az arányt, de ha a fenti költségek a mester gázsijából jönnek le (mert ki máséból), akkor az a 80% szerintem lazán megfeleződik. Nemigazán ismerem az ilyen csapatok üzleti felépítését, de az biztos, hogy nem kis költségeik vannak nekik sem. Mindegyik egyéni vállalkozó a saját cucca a saját költsége. A többit a megadeth kft. intézi, ahol ők szimplán alvállalkozók.
Nekem igazából az a furcsa, hogy Junior ennyire háttérbe van szorítva annak ellenére, hogy jóformán a megadeth születésénél is jelen volt. Vagy ő csak később keveredett bele? (mindemellet érdekes az a bizonyos Lars interjú a megadeth honlapján is. Arról a mester sem nyilatkozott sűrűn (de inkább semennyire sem), hogy a nyolcvanas évek második felében azért csak-csak összejártak inni meg szipogni) |
Előzmény: 4umos (4108)
|
|