Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 252

"Szóval ha nem ekézem elég hangosan az alcsúti törpét akkor megkapom a "szemellenzős fideszhívő" titulust?"

Mondtam én ilyet? Nem. Akkor? Nem EKÉZNI kell basszátok meg szemellenzős fidesznyikek! Mondj jobbat, mutass rá te a hibáira, nem pedig vakon benyelni mindent tőle, mert az éppen úgy van előadva, hogy a szociknak rossz! Érzelmi síkon próbálsz megközelíteni valamit, amit nem lehet úgy!

Bírálj baszki, ne ekézz, ha pedig kell mert megérdemli, akkor támogasd! És mindegy, hogy hívják, Orbán Viktornak -e, vagy Gipsz Jakabnak, vagy talán Gyurcsány Ferencnek! Ne azért útáld mert ő az, hanem támogasd magadért az országért és bíráld ugyan ezekért! Jelenleg ott tartasz, hogy a támogatás már megvan, a bírálat meg hiányzik. Sajnos ezzel nem vagy egyedül.... Nem azért bírálom és vetem meg Orbánt, mert ő Orbán Viktor, hanem mert látom ki volt, honnan indult és mivé lett, ez alatt asz idő alatt mit, miket mondott és tett. Látom, hogy korábbi önmaga miként cáfolata mai énjének. Te mit tudsz elmondani Gyurcsányról? Annyit max, hogy öszöd, lopott, böszmeséget stb.... Arra gondoltál, hogy mennyi pénz folyt el kézen közön fletó érájában a fideszes önkormányzatokban? Gondolom nem.... Arra gondoltál, mennyi pénz folyt el a pazarló eü-re, aminek az átalakítását akadályoztátok meg? Gondolom erre sem.... És még sorolhatnánk. Amellett, hogy a tűzhöz közeli maszopos politikusok is gazdagodtak a közpénzekből, a nagyobb rész nem ez teszi ki. Gondoltál erre?? Fenét azt! Gyurcsányahibás, rohadjon meg!! Ennyi.... 

"Most már kezdelek érteni."

Lófaszt értesz te. Meg nem is fogsz.... És nem azért, mert nincs meg hozzá a képességed. Rosszabb. Te nem akarod érteni..... Sajnálom. Én nem vagyok pedagógus, se időm, se türelmem erre. 

"Kicsit sem lóg ki a lóláb nállad ugye?:)

Te kis független:)"

Aztán mondd csak, miből gondolod, hogy engem érdekel az, hogy te minek gondolsz, tartasz? Leszarom! Megszoktam már, hogy a fidesznyik nikkek belelátnak a gondolataimba és jobban ismernek mint én magamat. Ez olyan bájos "merjünk nagyokat álmodni" fideszes szokás. Szórakoztató. :))

Előzmény: Erzsébeti (241)