Sziasztok,
nem írtam, mert nem sok lelkierőm volt, meg mit is írjak, a helyzet változatlan, de romló állapot. Intenzív, lélegeztető, már nem is reagál semmire, mélyaltatás.
Tegnap beszéltem az osztályvezető főorvossal, aki szabadkozott, hogy mindent megtesznek, de nem hiteget semmi jóval, napról napra kritikusabb az állapota. Magas a láza, amikor bent voltam, cserélték a jegeket, amivel hűtötték, hogy a magas láz ne terhelje a szervezetet. Azt mondta a főorvos asszony, nem várnak tovább, feltárják a hasát, megműtik este, ami kritikus műtét, bármi lehet alatta. Ma érdeklődtem, nem volt megfelelő orvos, aki tudott telefonon tájékoztatni, azt mondták tájogot nem találtak, csak bomló szervezetet, ami a hasnyálmirigyből kijutó enzimeknek köszönhető, ami bekerül a szervezetbe, azt mondták rendkívül nehéz a tisztitáshoz való hozzáférés, folyamatosan mossák a hasát belülről, és továbbra is kritikus az állapot. Mondták, hogy a látogatás idejében várnak és gondolom többet mondanak majd.
Itt tartunk, sok jót nem tudok mondani, hacsak azt nem, hogy azt mondják valószínűleg a fiatal szervezet miatt tartja magát, és mindent megtesznek érte.
Vigyázzatok magatokra!
Üdv. Sándor