dombi43 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 13268

Hadd szóljak én is hozzá: a koncert nagy élmény volt. A nagy orgona nagyon szépen szólt, a Hammond is megtette a magát.

Nagyon-nagyon kár volt a műszaki hibákért, sajnos elrontotta az ember katarzisát a koncert közben. Nem véltetlen volt Xavér viccelődése a "200 éves Hammond orgonáról". A közelembe ülők többen mondták is. "200 éves, akkor minek hoznak ide egy ilyen szart?!" Hát nem szar csak a felkészítése a koncertre az volt a szar, de nagyon. Nem kicsit, nagyon. Ezt Rhoda nagyon nem érdemelte meg!

A véleményem arról hogy széttaposta, meg leszaggatta pedig annyi mint Berni Ecclestone-nak azon forma 1-es autókról, amiket "szét lehet verseny közben taposni". Bernie véleménye: "akkor az a technika olyan is!".

Én csodálkoztam, mikor Xavér átinvitálta Rhoda-t a nagy orgonához, hogy Xavért olyan rövid idő alatt viszonylag normális regisztrálást tudott neki beállítani, de a nagy orgona nem erre való.

A pozanos hölgy meg mindig sok szokott lenni egy kicsit, de ezt is megszokhattuk már. Véleményem szerint most eza  műszaki hibáknak is köszönhető volt.

Összességében érdemes volt elmenni - szerintem.

Előzmény: hwezredes (13267)