hwezredes Creative Commons License 2011.04.13 0 0 13266

Kedves Vintagekey !

A nicknév mögött fogalmam sincs ki lehetsz, megnéztem az adatlapot, de csak egy jelentéktelen freemail-es elérés van. Igy nem csoda, ha bátran szidalmazol egy igazi Művésznőt !

Nagyon tiszteletlenül beszélsz róla, ez nem méltó hozzá. Abból, amit írtál, gyanítható, hogy a Te orgonádon volt kénytelen játszani Rhoda Scott.

Ami egyuttal azt is jelenti, hogy Te voltál, aki bérbe adta. Ha ez így van, akkor bizony nem sok büszkélkedni valód lehet ami az orgonádat és a karbantartását illeti.

Magam is jelen voltam a koncerten, mint Mókus Miki és még sokan mások, biztosan állíthatom, hogy ha a "drawbar"-ok a szegény Rhoda kezében maradtak, amikor kihúzta őket, akkor nem az Ő  karjai túl erősek, vagy vehemensek, hanem a Te orgonád nem volt megfelelően előkészítve egy koncerti használatra. "Rhoda mama" ahogyan Te beszélsz a művésznőről 73 éves, - igaz törékenynek éppen nem nevezhető, de nagyon régóta mezitláb használja a lábpedálokat. Ez most is így történt. 2 hatalmas kivetítőn - a koncert közben folyamatosan láthattuk közeliben a lábjátékát és a mozgását is.

Ha "szétrugta a basszuspedált," ahogyan írod, az csak akkor lehetséges, ha magától szétesett a karbantartás hiánya és az összeállítás szakszerűtlensége miatt. Jómagam Littlebig2 és Szimizsó1  Hammondját is közelről ismerve biztosan állíthatom, ha az Ő orgonájukon játszott volna Rhoda, akkor semmi baj nem lett volna.

Azt a kellemetlenséget, amit Neked kellett tapasztalnod a saját orgonád működési nehézségei miatt, - csakis kizárólag magadnak köszönheted, Nem Rhoda Scott hibája. Nem megfelelően volt felkészítve a hangszer arra, hogy bérbe add egy ilyen fontos koncertre.

Mindannyian - akik jelen voltunk - sajnáltuk Rhodát és eggyütéreztünk vele a sorozatos kellemetlenségek miatt, amit Xavérral és a többiekkel együt olyan profi módon kezeltek. Hála nekik - élmény volt ott lenni, annak ellenére, hogy miattad majdnem sikerült tönkretenni az előadást.

CSak hogy tudd: 73 évesen Rhoda Scott jövőre Dr. Rhoda Scott-ként jön Xavérral koncertezni, mert 73 évesen doktorál Jazz történetből. Ami kivételes és szeretnivaló egyéniségre vall, s biztos vagyok benne, hogy jővőre - talán ugyan itt a Csarnokban, Xavérral újra örömzenélnek, de ezuttal NEM A TE ORGONÁDON.

üdvözlettel: Gábor

Előzmény: vintagekey (13257)