repcsepista Creative Commons License 2011.04.12 0 0 411

Sziha biha bihar vagy vihar megye...hol a mezsgye?

A cövetkező a hellzet, hogy hol van az ember, mig az állat az fél, meg emészt!!! - annyi? Na, ennél, nem vagyunk több, amit pontosan nem értettem, mikor emberek közt voltam, ami ollan... hogy néha néha... felbüfög bennem?

Fideljed mekk... vagy akik ezt létrehozták ( nem arra értem, hogy ez, vagy ez a lehetőség, de ők se kivételek, mert...) ismerik az embert, ők nem azok, azért félnek, de mindenesetre, ha rádvágták, te gyülölködsz, most véged is, meg csóválhatod a farkadat?

Kétségtelen, minden az állatok ijjeccgcizése többet, s miért épitik, mondjuk mástmár... nem lehet tudni, milyen fegyverekkel rendelkeznek, de ahogy mondom, vagy ember??? - mondjuk, te nem félsz? - érted? ha nem...akkor ember vagg a gáton!

De, a HAARP-nak, van egy igazi...mondjuk, amit itt taknyoltak, meg tákolnak, (főleg ijjecgecizés állatvaditás) az bizon... mit gondoltok, mibe került, mibe került cupán, a karbantartása ennek az egész ganédombnak...fuuuuuuu....fusssssss...amibe, mondjatok valamit, mondjuk mint sugalhat... itt ha témánál, hogy magmetika sürités, amivel talán... a csillagokat is ki lehet sütni?

Döglött, még nem lőttek?

Na, ténleg, tudod mitől hizol, de nemcsak neked, akinek a nikkére irtam, hanem mennek minden...rémemberre?

Értitek, féljétek az azt az Istent, meg most emészheccccc...

Előzmény: schlumberger (407)