Törölt nick Creative Commons License 2011.04.11 0 0 404

mert szerinted ez a normális nem?

töröljünk titkoljunk mindent..

Ember! Nem tűnik fel, hogy egy rakás hsz-em törölték nekem is innen mostanában? (valszeg offolás miatt)

Mellesleg több ezer hsz-em esett már itt az Indexen a moderáció áldozatául 10 év alatt, plusz egy 10 éves (közel 16k hsz-os) nick-em.. (benne van a pakliban, ennek terhe mellett fórumozz, vagy válassz más időtöltést...)

Szóval nem a jó lóra tettél most eme bősz rámolvasás próbálkozásoddal...

Mellesleg nem "törölnek titkolnak mindent", csak sok mindent. Innen pl vélhetőleg flood-olás miatt törölték az hozzászólásaid... Bár én sem vagyok szerelmes a moderációba (nagyon nem, sokat szivattak már engem is), de ezt bizton állítom neked, ha témába vág, tojnak a moderátorok arra, hogy mi volt a beírásod tartalma, ha a szabályzatba ütközik, akkor gépiesen intézkednek (ami legtöbbször helyes is). Esetleg megpróbálnád a mondandód egyneghány áttekinthető hozzászólásba, saját szavakkal, lényegretörően olvasmányosan, élvezhetően és érdekesen, témába vágóan prezentálni, senkinek nem lenne kifogása szerintem. Azonban ha beöntessz kilométeres átkopizott zagyvaságokat, ne csodáld hogy törlik...

Mint ahogy láthatod, itt a topikban számos beírás van a HAARP "leleplezéséről"... és mégsincs törölve, ergo mégsem titkolják csúnya gonosz összeesküvők annyira nagyon...

;)