EOS450 Creative Commons License 2011.04.10 0 0 300

Azt még elmondom, hogy nagyon örülök, hogy többeteknek sikerült felépülne, és további jó egészséget kívánok Nektek!

Amennyiben még írtam egy sort, akkor megtolom még egy kérdéssel.

Balázs! Te elég fiatalon kaptad el ezt a betegséget, írtad nagyon súlyos állapotba kerültél, megkérdezhetem mi válthatta ki nálad ezt a betegséget? Gondolom itallal nem tudtam ilyen fiatalon kiütni magad, mi válthatta ki ezt a súlyos állapotot?

Másik kérdésem, hogy milyen állapotban volt a hasnyálmirigyed, amikor az intenzíven voltál, amit írtál?! Mit mondtak? Elhalt, gyulladt, műtétre vár? Írtad hogy már téged is leírtak, de milyen stádium mellett? Nked is vízesedet a hasad? Szívtak le szintén 4liternyi folyadékot a hasfalból? Probáltam már a napokban visszaolvasgatni, láttam sikertörténeteket is, de annyi a hozzászólás, hogy már kutyulom őket, tudod mi van ilyenkor, szeretnél mindent megtudni, pásztázod a sorokat, van ami elkerüli a figyelmed. Rengeteg minden szakadt a nyakamba.

Ráadásul 5éves kisfiamnak is valami mirigyes megbetegedése miatt 5napja magas láza van, 40.2fokos lázzal kezdődött, ma 5nap 38.5 volt a láza. Doki azt mondja pfeiffer féle mirigy gyulladás, miatta is aggódok, meg beteg idős anyukám miatt is, aki azt mondja állandóan, ha elmegy a lánya, Ő is utána megy.

Kemény napok, de túl leszünk rajta!

Jó éjszakát! Ja mert hogy éjszaka meg nem is alszom, csak töröm a fejem, és négy embert kell eltartanom, egy olyan kereskedelmi vállalkozással, amit megtépett a gazdasági válság. Ingatlanközvetítő vagyok.

Üdv.

Előzmény: obalazs83 (297)