Jollyka
2011.04.10
|
|
0 0
15415
|
Nem tisztelt 17 hónapos középuszkár szuka kutyáját Vaterán hírdedő, acsarkodó névtelen emailokat küldözgető fórumtársunk!
Most már 100%- ban biztos vagyok benne, hogy ki vagy, és ki a kutyád. Vettem a fáradtságot és elkezdtem keresgélni. És az eredmény megdöbbentő lett. Így még sohase verte ki a biztosítékot nálam semmi. Te merészelsz acsarkodni, kioktatni másokat????? Pont te? Kertes házba nem adod a kutyádat a panelból? Második kutyának nem adod egy yorki mellől és egy macska mellől? Egész embert kíván a kutya, amit te biztos biztosítani tudtál még egy kutya egy macska és három gyerek mellett????? És ugyan ivartalanítattad e már a szerencsétlen jószágot? Képes vagy ezt a mocsokságot elkövetni ellene, hogy meg sem adod neki a lehetőséget, hogy biztos szerető családja legyen? Hírdeted a Vaterán, ahol hemzsegnek a szaporítók? Tudod milyen élete lesz a te állítólag imádott és jaj nem tudok megválni tőle kiskutyádnak?????? EZ NEM EMBERHEZ MÉLTÓ CSELEKEDET!!!!!!! A yorkit és három gyerekedet mikor fogod elvaterázni? Majd ha megunod őket is? Csak azért merem ezeket a sorokat leírni, mert rájöttem, hogy ki vagy. És mert nem gondoltam volna, hogy azok után ezt a kutyával szembeni inkorrektséget sőt mi több, merem kimondani kegyetlenséget tapasztalom nálad. Végtelenül sajnállak. Lesajnállak. A véleményemet nem rejtem véka alá, mint te tetted névtelenül Loryzsuval. |
|