A bíró szvsz nem csalt, de még csak iszonyatosan ellenünk sem fújt.
Többször tévedett mezőnyben, két teljesen indokolatlan sárgát kiszórt nekünk, illetve nem bírálta felül a partjelzőjét Tischler (nem)-les helyzeténél, de ennyi.
1. A 11-es gyanús helyzetünk nem volt 11-es. Sárga sem spec, de büntető sem....
2. Az ellenünk befújt 11-es vita nélküli 11-es volt, a piros lap megadható volt, bár inkább sárga, és ekkor azért kérdéses (amit nem tudunk!), hogy Hegedűs miért kapott sárgát az első félidőben.
3. 2. piros lap - (az egyébként jól játszó) Sütő durva szabálytalankodása, az arcon könyöklés mindenhol piros lap, ráadásul emberre ment, nem is kérdés....ha egy kis esze is lenne a pályán, jó kis játékos lenne, így sokat árt a csapatnak.
pár játékosról vélemény:
Könyves - szánalmas, a másodosztály szintjét sem üti meg, egyszerűen nem értem mit keres(het) nálunk....az más kérdés, hogy én Hrepkát sem tartom a csapat számára hasznosabb játékosnak.....de ENNÉL a Könyvesnél még őt is előbb játszatnám.
Hegedűs - egy meccsből nem lehet leszűrni sokat, ma 2 bravúr mellett 1 idióta piros lap és több bizonytalankodás....egyszerűen nem értettem, hogy mire volt jó őt berakni, sikerült vélhetően az egyetlen megbízható játékosunk önbizalmát is elvennie ezzel - gratulálok a vénembernek (GARAMI TAKARODJ!!!!!!!)
Tischler: a gólja ellenére kihagynám a csapatból egy időre...nem játszott jól, iszonyatosan sok labdát elszórt, igaz, a gól az gól, és egy pontot ért...
Kanta: keresi önmagát hosszú ideje, pedig kellene a bentmaradáshoz...feltűnő, hogy mennyire nem bírja összefogni a csapatot, mennyire nem bír vezér lenni jópár meccse....
Pál: végre türhetően játszott, rá is szükség lenne...
Vukmir, Vuka: nagyot küzdöttek, jól játszottak, a csapat erősségei
Ladányi: kellemes meglepetés, lelkes és ügyes játékos
Nagyon kellene némi kreativitás a csapatba, én bizalmat szavaznék Nikházinak pár meccsre, hátha....csatár poszton meg Eppelnek is adnék annyi lehetőséget, amennyit Tischler kapott, hátha ő képes stabilabb játékra