fil
2011.04.08
|
|
0 0
1058
|
Köszi a magyarázatot. Ebbe én eddíg így nem gondoltam bele. Az FM transmitter tényleg RDS-es. Hát igen , az olaszok akkor már nagyon spóroltak. Gondolom a Becker is tudott volna másik fejegységet/softwaret szállítani nekik. Az enyém 2003-as ,aztán kazettásmagnó van benne. Szerintem akkoriban már a Daewoo Matizba vagy Suzukikba is CD-t tettek :(
Ráadásul az enyém navis ,amihez minden ritkább és drágább. A navi meg ugyebár nem üzemel Mo. térkép hiányában. Engem meg az ,hogy valami van ,de nem használható rendeltetésszerűen rohadtul tud bosszantani. A korábbi kocsimban ahol volt cd, ott is többet hallgattam a rádiót. Mégis ,most hogy ebben nem működik (nincs) zavar. Most mindenesetre várok. Az xcarlink-esek azt mondták hogy ápr. 10-20 között jön valami szállítmány. Megvárom. A loudlinkesek meg szerintem elég lehúzósak. Az angol ebayen hírdet. Mikor rákérdeztem ,hogy akkor Mo.-ra milyen feltételekkel adná. A válasz ,hogy ua. tehát fizessem GBP-ben és az angol szállítási díjjal ,mert ez már szerinte "így is kedvezményes ár". Akkor inkább veszem az xcarlink-et, az még úgy is kijön kb. ugyanannyiból ,ha olaszországból rendelem és az nem javított "refurbished", hanem új. Mondjuk szívesebben venném a Mo.-i forgalmazójuktól ,feltéve ,hogy van és nem drágább. |
Előzmény: Lacee83 (1053)
|
|