kari333 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 377

Pontosan ezt írtam : "törvénykezőnek tartják a szoknyás asszonykákat , pedig az az ő viseletük , amely jól mutatja az utálatos voltát akkor amikor férfin van"

Színesben látható ?

Mivel Csia Lajos fordítást idéztél , ezért én is bátorkodok :

ApCs 2,40
Sok más szóval tett erős bizonyságot, és úgy kérlelte őket: „mentsétek meg magatokat ettől az elferdült nemzedéktől!" 

Ismerős ugye ? Miként Szodoma és Gomora napjaiban ...

Nem a kiválasztott voltomról írtam , hanem Pál apostoltól idéztem : "Mert mi az élő Isten temploma vagyunk, amiképp Isten megmondotta..."

A hajviseletről :

1 Kor. 11,14
Avagy maga a természet is nem arra tanít-é titeket, hogy ha a férfiú nagy hajat visel, csúfsága az néki? 
 1 Kor. 11,15
Az asszonynak pedig, ha nagy haja van, ékesség az néki; mert a haj fátyol gyanánt adatott néki. 
 1 Kor. 11,16
Ha pedig valakinek tetszik versengeni, nekünk olyan szokásunk nincsen, sem az Isten gyülekezeteinek.

Csia Lajos :

1Kor 11,14
Ugye, hogy a természet maga is arra tanít titeket, hogy a férfinak megbecstelenítő, ha hosszú hajat visel;  
 1Kor 11,15
a nőnek ellenben dicsőségére van, ha hosszú a haja? Mert a hosszú hajat fátyol gyanánt adták neki.  
 1Kor 11,16
Ha pedig valaki úgy véli, hogy élhet a vitatkozás kedvtelésének: nekünk ilyen megszokásunk nincs, sem az Isten eklézsiáinak!  

Előzmény: balamszamara (374)