munyamunya Creative Commons License 2011.04.07 0 0 371

Értékelem, hogy "a mai társadalom általános véleményét" képviselve szektásnak kiálltasz ki engem. Köszönöm.

És nem is állítottam sehol, hogy érdekélődésből nyitottam volna a topikot, egyből a leírásban megtalálható a pontos véleményem a kérdésről. De azt sem mondtam sehol - még akkor sem, ha te túlérzékenységből számtalanszor rámfogtad, és teszed most is, ami meglehetősen tisztességtelen, hangulatkeltő eljárás, de lelked rajta - hogy bárkinek kötelezővé tennék bármit, számonkérnék, elítélnék embereket. Ilyesmit nem tudsz idézni tőlem. Én csupán a saját felfogásomat osztom meg másokkal, ahogy azt egy fórum lehetővé teszi.

>> "Szerintem meg nincs olyan külsőség,  ami az égi királyság felé vezető utamat befolyásolná."

Hmm...

"Legyetek meggyőződve, hogy semmiféle paráznának, tisztátalannak, kapzsinak, vagyis bálványimádónak nincs öröksége Krisztus és az Isten országában."

Bizony fontos, hogy hogyan viselkedünk a hétköznapokban, hogy milyen törvény, milyen szabály szerint élünk, mert Istennek tetsző, szent élet csak egyféle van.

"Csakhogy a mire eljutottunk, ugyanabban egy szabály szerint járjunk, ugyanazon értelemben legyünk. Legyetek én követőim, atyámfiai, és figyeljetek azokra, a kik úgy járnak, a miképen mi néktek példátok vagyunk."

Előzmény: balamszamara (364)